Söpölandian sauma & silmukka

Söpölandian sauma & silmukka

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Lintumekko


Olen viettänyt vimmattua ompeluviikonloppua. Aikeenani oli leikata useamman vaatteen kankaat valmiiksi lauantaina ja ommella niitä pikkuhiljaa tulevien viikkojen  aikana. Sen sijaan leikkasin ja saumuroin vaatteet lauantaina ja tein viimeistelyhommat ompelukoneella sunnuntaina. Lopputuloksena tämä yltiösöpö lintumekko, yksi tunika, legginssit, toppi ja yöhousut. Melko terapeuttista!
4 kommenttia:

 1. Ihastuttava mekko! Taisin tulla ensimmäistä kertaa vierailulle blogiisi, liityn heti lukijaksi niin löydän toistekkin :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis mekko! Onko kaava oma vai olisiko jostain saatavilla? Tuon tyyppiselle mekolle olisi itselläkin käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdistelin ja muokkasin kahta kaavaa: aiemmin romanttisessa mekossa käyttämääni Suuren käsityölehden (syyskuu 2014) kaavaa ja muffinssimekossa käyttämääni kaavaa (Suuri käsityö 4/2014). Yläosan otin lyhennettynä ja ilman vetoketjua ensimmäisestä kaavasta ja helman toisesta. Vastaavan lopputuloksen voisi saada yhdistämällä lempparitrikoopaidan kaavaan kellohelman. Tykkään itse mekosta kovasti ja samantyyppisiä täytyy varmaan tehdä vielä lisää! :)

   Poista