Söpölandian sauma & silmukka

Söpölandian sauma & silmukka

lauantai 8. lokakuuta 2016

Käsityölehtihaaste osat 1 ja 2

Elän vielä toivossa, että saan käsityölehtihaasteeni kunnialla purkkiin. Saa nähdä! Haaste kyllä etenee, mutta niin etenee tämä vuosikin...


Raglanmekon (Suuri Käsityö 5-6/2011) sain valmiiksi haasteen aloittamisesta seuraavana päivänä. Raportointi tulee tapani mukaisesti viiveellä. Mekko on ollut mieluinen, ja taidan tehdä siitä talven lomamatkoille vielä toisen version.


The Rosie Dress (Simply Sewing 17/2016) muodostui haasteeksi. Kaava oli aivan liian pitkä ja väljä. Lyhensin ja kavensin monta kertaa, ja pariksi viikoksi puolivalmis mekko joutui arestiin huonosti käyttäytyvien keskeneräisten pinoon. Keräsin itseni ja sain viimeisteltyä mekon. Lopulta siitä tuli ihan jees, ja olen sitä jonkun kerran käyttänyt. Kuittaan tehdyksi.

Näiden lisäksi puikoilla on villatakki, joka on edennyt ihan mukavasti. Takakappale ja etukappaleet ovat jo valmiita, toinen hiha melkein, ja sitten pääsen toisenkin hihan ja viimeistelyn kimppuun. Tilkkupeiton kankaista olen leikannut osan ja tilannut puuttuvat. Ompelukurssilla taidan ottaa seuravaksi työn alle mustavalkomekon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti